Ώρα Άφιξης – Ώρα Αναχώρησης Η Ώρα Άφιξης στο ξενοδοχείο μας είναι 14:00  και η Ώρα Αναχώρησης είναι 12:00. Κατά την ώρα της κράτησης δεν είναι δυνατόν να σας επιβεβαιώσουμε εκ των προτέρων Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση για μια συγκεκριμένη ημέρα, διότι αυτό εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για εκείνη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση στο δωμάτιό σας (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) είναι να μας ενημερώσετε μια ημέρα νωρίτερα προ της άφιξή σας, ή προ της αναχώρησή σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Αλλαγές Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% τις συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει. Εάν επιθυμείτε να μειώσετε τον αριθμό των διανυκτερεύσεων ή τον αριθμό δωματίων σε λιγότερο από 21 ημέρες πριν την άφιξή σας, τότε θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση του 50% των μειωμένων διανυκτερεύσεων.   

Ακύρωση Κράτησης Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

Κόστος ακύρωσης της κράτησης: Για ακύρωση τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την άφιξη δεν θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών. Για ακύρωση ή αλλαγή ή μη εμφάνισης σε λιγότερο από 21 ημέρες πριν την άφιξη θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Χρεώσεις Παρατεταμένης Αναχώρησης Η παράταση διαμονής (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) έως τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο. Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 100% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο.

Κατοικίδια Ζώα Στο ξενοδοχείο μας δεν είναι δεκτά τα κατοικίδια ζώα.

Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια Παιδιά κάτω των 5 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση.

Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1.

 

DutchEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian